VI ER FØRENDE PÅ SALG AF MARINE PLYWOOD OG ÆDELTRÆ. KØB PÅ DINE MÅL I WEBSHOPPEN.

Handels- og fragtbetingelser

Disse handels- og fragtbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Byensbaadebygger.dk. 

 

Bestilling

Når vi har modtaget din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på den mail, du angav under din bestilling.

Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. 

 

Levering

Leveringstiden er 1-5 hverdage for produkter på byensbaadebygger.dk.

Hvis en eller flere varer på din ordre ikke findes på vores lager venter vi med at afsende ordren til alle de bestilte varer er ankommet til vores lager. Ordren sendes altså afsted samlet. Du kan stadig forvente en leveringstid på 1-5 dage.

Hvis en eller flere varer på din ordre går i restordre hos vores leverandør, forbeholder vi os retten til at dele din ordre op og sende den ad flere omgange på vores regning.

Der kan forekomme udsolgte længder / dimensioner på ædeltræ og marine plywood. Du vil I så fald blive kontaktet.

Større marine plywood plader og ædeltræ leveres med Danske Fragtmænd, mindre marine plywood plader og ædeltræ leveres med GLS.


Fragtpriser

Alle priser er i DKK - Danske kroner og er inkl. moms. 

Du får fri levering i hele Danmark på alle ordrer over 599 kr. Du kan vælge levering til selvvalgt GLS Pakkeshop eller levering til din dør med GLS Omdeling.

Køber du for under 599 kr., koster leveringen altid 49 kr. med GLS Pakkeshop og altid 79 kr. med GLS Omdeling.

OBS.
Ovenstående fri levering over 599,- gælder ikke ved køb af Marine Plywood og Ædeltræ, da dette ofte vil være i en særskilt forsendelse. Der er altså altid fragt på køb af disse. For levering med GLS gælder de ovenstående fragtpriser.

Bemærk på hele plader tillægges et gebyr for håndtering og indpakning på 268,- pr. ordre.

Ædeltræ du bestiller på dine mål med vores prisberegner kan leveres med GLS. Ædeltræ på større mål end maks. målene i vores prisberegner skal leveres med Danske Fragtmænd.

For levering af ædeltræ og marine plywood med Danske Fragtmænd gælder følgende priser (inkl. moms):

Levering til Ædeltræ og pladestykker - Pris fra Hele plader 2000 x 1250 mm
Nordjylland 449 kr. 849 kr.
Midtjylland 499 kr. 849 kr.
Fyn + Sønderjylland 499 kr. 979 kr.
Sjælland 579 kr. 1429 kr.
Lolland + Falster 849 kr. 1599 kr.
Øer (Bornholm, Ærø, Fanø, Fur, Samsø, Læsø) 549 kr. 2889 kr.
Øer (Orø, Venø og Mandø) 1749 kr. 3499 kr.


Fragtpriserne herover gælder for ædeltræ og pladestykker over GLS maks. pakkemål, som er 2 meter i længde eller 3 meter i længde + omkreds.

Til alle øvrige ikke-brofaste øer leveres der til nærmeste kajkant / færgehavn.

Det er også muligt at afhente ordren på vores adresse og spare fragten.

Du vil modtage en mail fra os så snart ordren er klar til afhentning på adressen. Derefter kan du kontakte os og aftale et tidspunkt for afhentning. Det er kun muligt at afhente ordrer på adressen ved aftale.

Kontakt os gerne, hvis du har yderligere spørgsmål til fragt.

 

Uafhentede pakker i GLS Pakkeshop

Når GLS har leveret din pakke i din valgte Pakkeshop, har du 10 hverdage til at hente pakken. Du kan hente pakken på en dag, der passer dig, inden for åbningstiden. Hvis du ikke henter din pakke inden 10 hverdage, returnerer GLS den til afsender, dvs. tilbage til Byens Bådebygger (Skelbækvej 25, 9000 Aalborg).

Når vi modtager den returnerede pakke, refunderer vi købsbeløbet fratrukket fragtomkostningerne. Fragtomkostningerne er den fragt du betalte for at få pakken sendt, samt samme fragtomkostning for at pakken bliver sendt retur til os, dvs. 98 kr. Fik du fri fragt på din ordre da du bestilte, vil fragtomkostningerne stadig være 98 kr.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede da du købte varen/varerne på vores webshop.

OBS.
Ovenstående gælder ikke for Marine Plywood og Ædeltræ købt i vores prisberegner. Du vil altså ikke få refunderet fragtomkostningerne, da dette er specialfremstillede varer på mål.

 

Betaling

Du kan betale med MobilePay, Visa/Dankort, MasterCard og Maestro. 

Ved køb med betalingskort bliver pengene først trukket fra din konto, den dag vi afsender varen. 

Byens Bådebygger bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, som løber fra den dag du modtager ordren. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra den dag du modtager den sidste vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give os besked herom senest 14 dage efter du har modtaget varen. Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan f.eks. sende os en mail til kontakt@byensbaadebygger.dk, hvor du oplyser, at du fortryder. Eller du kan ringe til os på tlf. 20 98 66 23.

OBS.
Der er ikke fortrydelsesret på Marine Plywood og Ædeltræ købt i vores prisberegner, da dette er specialfremstillede varer på mål.

 

Returnering af varen og returomkostninger ved fortrydelse

Hvis du fortryder dit køb, skal varerne leveres tilbage til:

Byens Bådebygger
Skelbækvej 25
9000 Aalborg

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Husk derfor at gemme postkvitteringen samt eventuelt track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne for tilbagelevering af varen, når du fortryder dit køb.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

 

Tilbagebetaling af penge ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Leveringsomkostninger refunderes dog ikke, hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • du reelt har taget varen i brug

  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den

  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på

  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en fysisk forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

 

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Inden du returnerer en vare skal du kontakte os på tlf. 20 98 66 23 eller via mail på kontakt@byensbaadebygger.dk.

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du har 2 års reklamationsret, der løber fra den dag, du modtager varen. Ved reklamation sender du blot den mangelfulde vare sammen med ordrenr. og beskrivelse af manglen til vores adresse:

Byens Bådebygger
Skelbækvej 25
9000 Aalborg

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse kontakt@byensbaadebygger.dk.